Budget

Cijene i profitabilnost Padel Tenis Terena

Cijena za jedan teren je 20,000 € plus montaža, cijena dostave je ista za 1-2 terena na jednom kamionom, montaža za drugu teren je upola manja od prvog terena. Možete računati 100.000€ za 4 padel tenis terena uključujući temelj, transport i montažu svi terena

Razlika u vođenju teniskog terena i padel terena je vrlo različita. U tenisu se 90% mečeva igra pojedinačno. S druge strane, u padalu se 90% igara igra u parovima. To naravno znači da su zarade na terenu za padel dvostruko veći nego na teniskom terenu.

Na teniskom terenu možete instalirati u prosjeku dva padel terena. Kratki izračun zatim pokazuje da se prinos po površini opet udvostručuje. Dva padel terena umjesto jednog teniskog terena donose četiri puta veću zaradu. Činjenica da se padel igra na poluzatvorenom igralištu uz staklene zidove i ogradu čini ovaj sport manje ovisnim o vremenu od tenisa.

1000 Terena

montirano u EU

15 Država

prodaja terena

Prihodi

Prihod koji stvara padel teren varirat će između 30000 – 50000 € godišnje. Instalacija jednog ili više padel terena mora se smatrati vrlo dobrom investicijom s niskim održavanjem. Isplativost je osigurana od prvog dana i u većini slučajeva padel terni se otplaćuju prve godine.

Ako nudite padel tenis strancima i turistima u hotelima, kampovima i drugim turističkim objektima, zarada je još veća jer po terenu možete naplatiti turistima više nego domaćima.

Transport

Najbolju optimizaciju cijena možete postići putem 2 ili 4 padelskih terena, jer možemo dva terena utovariti u jednom kamionu odjednom.

Transportni troškovi su također sastavni dio ponude i uključuju ih u cijenu u Hrvatskoj različito i utječu na instalaciju u Dalmaciji ili Zagrebu jer su udaljenosti do krajnjeg odredišta različite.

Sve je ovisno o količina terena, unutarnji ili vanjski tereni, konfiguracija terena i komercijalni uvjeti, građevinski sustav i mjestu gradnje. Ovisno o modelu terena i lokalnim uvjetima, trebat će nam 3 dana da izgradimo teren i treba napomenuti da se svi radovi moraju dovršiti na licu mjesta prije nego što se pojavimo kako bismo mogli instalirati teren odmah.