Cijene Padel Tenis Terena

Cijene Padel tenis terena ispod su za kompletni teren bez montaže i transporta. Model Premier je 20.000 eura, a model Panorama je 25.000 eura, uključujući svjetlo i sve ostalo što vam je potrebno da počnete igrati padel tenis.

Montaža je 2500€ po terenu, a troškovi dostave se obračunavaju od našeg sjedišta u Zagrebu do mjesta isporuke, na kamion možemo utovariti dva terena.

Radimo i šaljemo ponude samo postojeće tvrtkama , nemojte nam slati mailove ili zahtjeve za ponudu ako nemate tvrtku jer nam treba OIB broj za ponude, ne radimo s privatnim osobama

Padel je jednostavan sport koji ne zahtijeva više dodataka. U principu je potreban partner, dva reketa i lopta. Reket s veslom izrađen je od kompozitnog materijala, a površina za igru je prekrivena malim rupicama. Kao rezultat toga, potezi su manje snažni i dinamični.

Padel reketi dolaze u tri različita oblika: okrugli, u obliku kapi i u obliku dijamanta. Budući da nudi najbolju kontrolu, kružni reket se smatra najprikladnijim za većinu igrača, od početničke do natjecateljske razine. Okrugli reket se obično naziva kontrolnim reketom. Lopta kojom se igra padel slična je teniskoj lopti, samo nešto mekša.